Del 1 i min nya utbildning klar

Fösta delen i kursen avklarad!! Jihooooo!! Steg 1 mot att kunna jobba mer med min dator på ett riktigt proffsigt sätt. Det tar lite tid nu men mitt mål är självklart att kunna jobba smartare när jag kan detta mer.

Jag har verkligen hittat något jag brinner för, så glad att jag gjorde den här satsningen. Helt ärligt så tycker jag att alla som har en hembaserad business eller nwm eller business alls borde lära sig detta.

När jag läste om Attraction Marketing kändes det självklart för mig. Jag har varit i kontakt med det tidigare men kom aldrig riktigt fram till vad jag ville attrahera. Nu vet jag det.

Allt började med boken på bilden nedan. Klickar du på bilden så kan du läsa mer. Jag läser och försöker utvidga mina perspektiv hela tiden så att lägga en liten summa på ett intressant ämne var inte så svårt för mig. Nu är jag iaf klar med både boken och första kursen och det är helt galet kul. Jag lägger ned en stund varje dag och jobbar mig strukturerat framåt. Allt eftersom jag lär mig saker börjar jag även praktisera. Så förra veckan skapade jag en “mindset” kurs med hjälp av en autoresponder. Ord som jag bara hört förut men nu både vet vad det är och kan använda.

Tänk att jag kunde tycka att det var tråkigt i skolan men att jag nu både betalar för det och väljer det frivilligt. Livet ändras minst sagt.

 

Vem kan jag rekommendera detta till då?

  • Alla som vill marknadsföra sig
  • Alla som vill nå en viss målgrupp
  • Alla som vill jobba smart och inte mer men fortfarande tjäna lika mycket pengar eller mer
  • Alla som vill ha full koll på sin egen business och jobba för sig själva
  • Alla som vill bli duktiga på och förstå sig på hur marknadsföring online verkligen fungerar
  • Alla som vill ha mycket trafik till sin blogg eller hemsida
  • Alla som är intresserade av marknadsföring, branding och att skapa en egen buzz

 

Nyfiken men vill veta mer utan att betala för en bok? Klicka på bilden nedan.

 

Tråkigt inlägg men ett viktig steg för mig. Vi hörs snart igen!Live With Passion

Jenniefer

Lifestyle Business Coach Jenniefer

En följetong om hur du på olika sätt kan ta revansch på livet oavsett anledning. Genom att berätta min historia hoppas jag kunna väcka viljan och känslan av gemenskap hos läsare så att vi tillsammans kan ta oss dit vi vill.

Maria - October 18, 2017

Vad härligt att du hittat något du brinner för och en utbildning som tar dig framåt. Jag håller också på att vidareutbilda mig som personlig tränare och eftersom det är det som jag brinner för kommer det alltid vara kul att lära mig mer hela tiden 😀

Charlotte - October 18, 2017

Åh, kan du inte bjuda på något konkret ur dina nya kunskaper. Eftersom vi är bloggare allihopa vore det roligt med något eller några tips om hur man skapar mer trafik och fler följare… mer än att göra det vi gör – nämligen kommenterar varandra.

Grattis till att du klarat första delkursen
Charlotte

Comments are closed