Honungs karamelliserade nötter

​Lågkolhydratkost fungerar i de allra flesta fall mycket bra för mig då jag hela tiden tycker att det finns så goda alternativ. Givetvis behövs förberedelser och att aldrig gå tom på alternativ eftersom alla felaktiga altiernativ ALLTID är lättare att få tag på.

​Till frukost eller snack om jag är sugen älskar jag honugskaramelliserade nötter. Det är dessutom super enkelt.

Kokosolja i en stekpanna, ned med alla möjliga nötter, sesamfrön, kokosflarn mm och stek en kort stund på med houng och agave. Klart!! Jag lägger detta i en burk i kylen med som jag mer eller mer “bänder” en liten klick av när det krisar. Tillsammans med lite turkisk youghurt är detta fantastiskt gott.

Ja och det är redan nere i magen med.

Live With Passion
​Jenniefer

Lifestyle Business Coach Jenniefer

En följetong om hur du på olika sätt kan ta revansch på livet oavsett anledning. Genom att berätta min historia hoppas jag kunna väcka viljan och känslan av gemenskap hos läsare så att vi tillsammans kan ta oss dit vi vill.

Carina Rudberg - October 13, 2017

SEr så himla gott ut😜
Tack för tipset och receptet!

Skincares - October 13, 2017

Det lät gott, tack för tipset!

Comments are closed