Hunger eller lycka

Så tycker jag det kan kännas ibland. Ett dilemma som inte är lätt. Har precis gjort en viktresa på ca -16 kg och kommer nu i alla mina kläder sedan innan graviditeten.
I snart 6 månader har jag tänkt och varit noga. Knappt ätit några raffinerade kolhydrater och fastat ett par dagar i veckan 5:2 och 16:8.
3 månader tog minskningen och nu är det att hålla vikten.
Jag gjorde denna resa medvetet utan träning för att kunna lägga på det nu. Det kändes bättre så.

Men shit vad jag har varit hungrig. Vad sugen jag fortfarande är. Alla säger att det försvinner efter ett par veckor. Men inte för mig iaf. Varje dag säger jag aktivt nej till frestelser och det kan ibland få mig lite nedstämd. Brukar trösta mig med att jag var jäkligt mätt i flera år och nu balanserar upp. 😂😂
Samtidigt är jag glad över kläderna och att det är skönt att känna mig som mig själv igen.

Det här med att bestämma sig och sedan fast beslutet jobba för sina mål är nog inte lättare för någon. Dock är rädslan eller oviljan att inte komma till målet olika skrämmande för oss alla. Ja eller lyckan över målbilden.
Jag drivs nog mycket över det jag inte vill uppleva eller det jag vill ifrån.
Vad styrs du av?

Lifestyle Business Coach Jenniefer

En följetong om hur du på olika sätt kan ta revansch på livet oavsett anledning. Genom att berätta min historia hoppas jag kunna väcka viljan och känslan av gemenskap hos läsare så att vi tillsammans kan ta oss dit vi vill.