På resande fot hela dagen

Idag är det dags att åka på jobb i Göteborg. Eftersom jag tycker det är skönt att inte behöva tänka på parkering mm så åker jag med buss. Jag kan säga att jag förstår varför det är lätt att ta bilen även om man inte vill. Det tar ju helt sjukt mycket tid.

Jag började 9:20 hemifrån och kommer vara framme 16:20, en hel arbetsdag nästan. Sedan är det dags för jobb för mig. Dags att berätta för intresserade om hur de på ett enkelt sätt kan bli företagare. Den del av mitt jobb som är fyllt med mest spänning, ja förutom att se dem lyckas med det de vill såklart.

Just nu sitter jag på Espresso House i Linköping och jobbar en stund. Har ca 1,5timme att fördriva här innan jag ska gå bort och hoppa på Bus4You, vilket blir min första resa med dem.

Återkommer ev senare idag med en lansering.

Live With Passion Jenniefer

Lifestyle Business Coach Jenniefer

En följetong om hur du på olika sätt kan ta revansch på livet oavsett anledning. Genom att berätta min historia hoppas jag kunna väcka viljan och känslan av gemenskap hos läsare så att vi tillsammans kan ta oss dit vi vill.