Det som inte dödar stärker

 ​Så har jag tänkt och levt hela mitt liv. Ja och stärkt har jag blivit. ​ibland har jag funderat på hur jag orkat med men så har jag ställt mig frågan, vad hade jag för alternativ. Känner du igen dig?

​Jag är en individ som alltid velat ha lite mer, drömt lite större och vägrat tro att man inte kan få det som man själv vill ha det. Att flyta med strömmen har aldrig varit min grej alls. 

​Som liten kände jag att mitt liv och jag var annorlunda men eftersom jag inte visste något annat så var jag ändå lyclkig för det mesta, tack och lov.

​Idag kan jag se tillbaka på mycket som hänt i livet och förstå att jag varit stark och på ett sätt kommit ut på "andra" sidan genom att stå och leva och ha en egen alldelses underbar familj.

​Denna sida och bloggen handlar om mig och mitt liv och hur jag bestämde mig för att ta ​revansch på livet och visa alla som ​velat mig illa, aldrig trott på mig och skratat när det gått åt pipsvängen, att jag ​de hade fel. 
​Känner du likadant och vill hitta en väg eller bara ha lite pepp och förståelse? Då ska jag se till att du har kommit rätt.

​Givers rise in the end

​Att vara godhjärtad och vilja andras bästa och ibland lite "naivt" lita på människor är inget som direkt har hjälpt mig men jag lever 100% i tron på att det kommer visa sig vara det som håller i längden. De säger att "givers" sover gott om natten och det ligger nog mycket i det, när man väl får ordning på allt.

​Jag har hela livet sökt efter ett utmanande arbete eller livsstil där jag är fri, har möjligheten att påverka min lön, får jobba med människor som jag gillar och inspireras av, kan utnyttja min fulla potential, hjälpa andra och kan ta den revansch på livet. En umaning som kan göra verklighet av citatet: 

Throw me to the wolfes and I will return leading the pack.


​Jag har så mycket jag vill åstadkomma i livet och nu när jag är över 40 är det dags att sätta fart på riktigt. Jag tänker:

 • ​Hjälpa människor som vuxit upp med en narcissistisk förälder att förstå att de inte är ensamna.
 • ​Hjälpa så många jag kan att våga börja leva sitt liv utefter hur DE vill att det ska vara.
 • ​Se till att bli ekonomiskt fri och hjälpa andra med samma sak.
 • ​Se till att jag har tid att vara med min familj så mycket jag bara kan.
 • ​Leva och göra det som jag är passionerad över oavsett vad "normaliteten" säger.
 • ​Hjälpa andra människor att må bättre och ta hand om sig själva så att de orkar vara lyckliga.
 • ​Utvecklas till en person som bara genom sin närvaro påverar människor till att vilja släppa fram kraften i sig själva.
 • ​Vara ett föredöme och en som alltid hjälper till och genuint bryr mig.
 • ​Kämpa för min revasch och jag är inte till närmandesevis nöjd innnan jag är en av de största i världen inom mitt område, då det betyder att jag hjälpt enormt mycket människor.

To live life by my design

​Nej det är min tur nu och alla andra som vill hänga på att ta det där steget, skita i vad andra tycker och bara sätta mål och sakta men säkert ta sig dit.

​Vill du hänga med? Har du med drömmar och visioner som du vill göra verklighet av?

​Revansch är ett bra bränsle för min motor, jag har valt att använda det till att göra mig stark och ta mig framåt. UTAN att göra någon illa, det är verkligen viktigt för mig. Häng på du med!

​Det är väldigt få människor med gynsamma uppväxtförhållanden eller "flyt" i livet som har haft enorm framgång eller förändrat världen.

​Den här bloggen och sidan är skapad för att det är dags för mig att våga berätta min historia precis som jag ser den. Jag hoppas på det sättet kunna få ​dig och/eller ​andra att våga göra samma. Jag har som mål att hjälpa människor ta fram kraften i sig och kunna hitta förmågan att använda sådant som svider till bra bränsle i livet oavsett vilken ​riktning det tar sig.

​We rise by lifting others

​Jag är helt säker på att vi tillsammans är hur starka som helst, att vi i team kommer att kunna nå PRECIS dit vi vill. Denna sida är för dig:

 • ​Som är nyfiken
 • Som vill veta hur jag gör och hur det går
 • Som hejjar på 
 • ​Som hoppas det skiter sig
 • Som vill ha kraft
 • ​Som vill ha inspiration
 • Som söker ideér inom alla möjliga områden i livet
 • Som är mamma och undrar om det är fler som tycker det kan vara galet tufft
 • Som har ett förflutet som ibland kommer i vägen för framtiden
 • Som har drömmar och vill veta hur du ska kunna förverkliga dem
 • Som vill leva ditt liv som den "rockstjärna" du är och var född att vara.
 • Som tycker att ett glas vin och lite "gotter" tillsammans med en god vän eller familj nästan kan bota vilken dålig dag som helst. #SoSueMe
 • ​Som är sugen på att lära dig mer och kanske tom haka på när tåget går.
 • Som är nyfiken att haka på men som gärna avvaktar lite och ser hur det går.

​Success on the way

​​Resan mot mina mål är i full gång och inget kan stoppa mig nu. Vem du vill vara i min resa är helt upp till dig, jag är tacksamm för allas olika anledningar till att vilja följa mig, ja och även sättet de gör det på. En del verkar använda sättet stämningar, det är ju inte lika kul såklart men det funkar det med. Om inte annat så känns ju målet om möjligt ännu viktigare med lite mer motstånd.

​Mitt löfte till mig själv är att alltid ge allt till det som är viktigt för mig och hoppas att jag springer över så många som möjligt på vägen som jag kan påverka i en positiv riktining. Ja för detta är möjligt för alla så det är bara att haka på, jag hjälper dig gärna uppnå det som är viktigt för dig.

​Jag har valt en hembaserad business för att få min revansch möjlig, det är det bästa beslutet jag tagit. Helt utan risk och med det fantastiska konceptet att genom att hjälpa andra till en bättre livvstil och i vissa fall kanske även revansch tillsammans kunna nå våra mål.

​Jag kallar den för The Ultimate Lifestyle business, det är vad den är för mig. Vad som är det för dig kanske är något helt annat. Däremot är jag säker på att vi alla kan hjälpa varandra på ett eller annat sätt.

​Live with passion

​Jenniefer

​Min önskan är att få lära känna mina följare lite bättre. Fyll i formuläret nedan så håller vi kontakten: