Den perfekta bilden

Jag tycker att det är så många som är duktiga på att ta fina bilder på sina hem. De fixar och styr och allt ser så galet fint ut. Jag vill så gärna med men hemma är det bara att glömma. När jag vänder mig från min diskbänk är det stökigt där jag precis städade.

I husvagnen tänkte jag. Där ska jag styra och fixa och få till det så att jag få sådär mysigt så jag bara måste knäppa en bild.

JO TJENA med 4 barn…..

De fina designbilderna lär få vänta om jag inte ska tokfixa ett hörn i taget…. det måste väl alla som tar superfina bilder med barn göra eller???

Jag undrar på riktigt 🙈

Haha jag har väl ingen direkt talang heller. Tyckte jag fick en bra idé i måndags på vår djurkväll i stallet. Produkterna lite coolt i hö….
Vad tycks 🙈🙈?

Ägnar mig helt enkelt åt annat. Jag är ju bra på en massa annat…

Ha en fin kväll.

Det ska bli regn imorgon. Gött att vara ensam med 5 barn i en husvagn….

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online