Hunger eller lycka

Så tycker jag det kan kännas ibland. Ett dilemma som inte är lätt. Har precis gjort en viktresa på ca -16 kg och kommer nu i alla mina kläder sedan innan graviditeten.
I snart 6 månader har jag tänkt och varit noga. Knappt ätit några raffinerade kolhydrater och fastat ett par dagar i veckan 5:2 och 16:8.
3 månader tog minskningen och nu är det att hålla vikten.
Jag gjorde denna resa medvetet utan träning för att kunna lägga på det nu. Det kändes bättre så.

Men shit vad jag har varit hungrig. Vad sugen jag fortfarande är. Alla säger att det försvinner efter ett par veckor. Men inte för mig iaf. Varje dag säger jag aktivt nej till frestelser och det kan ibland få mig lite nedstämd. Brukar trösta mig med att jag var jäkligt mätt i flera år och nu balanserar upp. 😂😂
Samtidigt är jag glad över kläderna och att det är skönt att känna mig som mig själv igen.

Det här med att bestämma sig och sedan fast beslutet jobba för sina mål är nog inte lättare för någon. Dock är rädslan eller oviljan att inte komma till målet olika skrämmande för oss alla. Ja eller lyckan över målbilden.
Jag drivs nog mycket över det jag inte vill uppleva eller det jag vill ifrån.
Vad styrs du av?

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online