Läggningar som kan göra mig galen

Barn… det absolut tuffaste ansvar jag varit med om. Så mycket ambivalens. Kärlek så stark och i det oändliga samtidigt som det nästan kan driva mig galen.
Förut var det att ta sig till förskolan som mer eller mindre var projektet från helvetet. Inget passade och ungarna skrek om vartannat. Ilse fick tom vid ett tillfälle åka till förskolan i pyjamas skrikandes som en stucken gris i bilen. Ja och jag satt ju och tjöt jag med såklart. Lämningen ska vi inte prata om hur den blev.

Nu är det läggningarna…. stressen börjar redan vid middagen. Jag provar allt. Att förbereda, läsa, se på film, ligga hos dem. Ja om vartannat då eftersom de är två. När jag är hemma ligger de bara och skriker och tar minst en timme på sig att somna. När pappa är hemma går det som en dans.

Nu börjar husvagnslivet och ja då tar läggningen ännu längre tid. Men då ska de ju iaf inte upp.

Glömde nämna att om de är supertrötta är det ännu värre.

Summering. Föräldrar är hjältar och de som orkar stå emot de viktiga fighterna skapar bra nya vuxna tänker jag mitt i allt.

Älskar dem så klockorna stannar och nu är det tro det eller ej lite tyst… de sover inte ännu men det verkar vara på gång.

Då var det dags att ge lite tid till min äskade sambo med. ❤️❤️❤️

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online