Möjligheter eller hinder?

Om man är en person som ser möjligheter eller hinder, fokuserar på lösningar eller problem är helt klart avgörande i livet.

Problemlösare tar sig konstant framåt medan den som fastnar i problem helt enkelt fastnar.

Jag ser mig som en problemlösare i alla lägen men insåg häromdagen att om man inte tänker på det är det lätt att fastna.

Vi bor på landet och barnen vill så gärna cykla till förskolan. Omöjligt eftersom det är en mil och de precis lärt sig cykla. Så flera gånger har jag svarat att det inte går tills jag kom på att. Det är väl klart det går. Bara att lägga in cyklarna i bilen, stanna ett par kvarter bort och cykla.

Jag kan säga att det blev succé. Så enkelt 😊

Hur är du som person tror du? Fokuserar du på lösningar eller fastnar du lätt i problem? Hur brukar du tänka för att hitta lösningar?

<<<
ada ”gullisar” påväg in på förskolan. Lämningen gick även bra denna dag. ❤️❤️

Live With Passion

Jenniefer

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online

Alexandra - October 14, 2017

Det var en bra lösning!
Ja det är absolut viktigt att försöka fokusera på lösningarna istället för problemen här i livet.

Fitnessfia - October 14, 2017

Intressant! Att resa och bo utomlands har fått mig att “tänka utanför boxen” oftare. Vi fastnar lätt i att saker och ting behöver vara på ett visst sätt, för så har det alltid varit.

Comments are closed