När det blir kul att diska och städa

Jag är ingen direkt städfantast. Jag gillar inte att städa och gör som oftast det sist av allt. FÖRUTOM när jag har uppgifter som är lite jobbiga eller tar emot. DÅ plötsligt så blir det kul att diska…
I mitt jobb finns det många saker som kan kännas lite jobbiga, där det handlar att gå utanför det man tycker är bekvämt och då är det lätt att börja städa, fixa eller göra annat. Det känns ju lättare men det hjälper ju inte businessen.
Då gäller det för mig att ha ett system eller en avtalad lägsta gräns att gå efter. Ett sätt att mäta det jag gör och bestämma att det ska vara klart varje dag.
Skulle jag inte göra det och samtidigt låta min vilja att nå mina mål vara större än fjärilarna i magen, ja då skulle det inte hända mycket.

Brian Tracy har skrivit en bok som heter Eat that frog som handlar just om hur man ska bli produktiv. Ja genom att äta den fulaste och största grodan först.
Så fokus på stora fula grodor nu 😊😊

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online