Nintendo Wii en gammal hjälte

Jag hade faktiskt glömt bort att jag hade ett men så kom lådan fram och så även mitt Nintendo Wii. Moderniteter i all ära men spelen var barnvänligare förr. Ett glas vin till mamman och pappan och lite chips och kepsbollar till barnen och så var vi igång. Olympiska spelen med Mario och Super Sonic är det som går mest just nu.
Galet kul, som vi har skrattat.
Igår gick denna mamma så all in att jag under en pingismatch slog sönder och ut vinglaset rakt av.  Jag bjuder på att jag lätt går in för saker 100%

Jag har sett att de ibland finns billigt på blocket. Rekommenderar det varmt, kul för både vuxna och små.

Skulle tro det blir lite mer spel ikväll om det inte var spökjakt på schemat.

Önskar er en fin helg!!

Live With Passion

Jenniefer

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online