På resande fot hela dagen

Idag är det dags att åka på jobb i Göteborg. Eftersom jag tycker det är skönt att inte behöva tänka på parkering mm så åker jag med buss. Jag kan säga att jag förstår varför det är lätt att ta bilen även om man inte vill. Det tar ju helt sjukt mycket tid.

Jag började 9:20 hemifrån och kommer vara framme 16:20, en hel arbetsdag nästan. Sedan är det dags för jobb för mig. Dags att berätta för intresserade om hur de på ett enkelt sätt kan bli företagare. Den del av mitt jobb som är fyllt med mest spänning, ja förutom att se dem lyckas med det de vill såklart.

Just nu sitter jag på Espresso House i Linköping och jobbar en stund. Har ca 1,5timme att fördriva här innan jag ska gå bort och hoppa på Bus4You, vilket blir min första resa med dem.

Återkommer ev senare idag med en lansering.

Live With Passion Jenniefer

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online