Problem som pågått 10 år det vill säga ett decennium och ännu inte är över.

Alla som känner mig vet att jag hade ett företag i Turkiet. Ett byggföretag som till en början gick jättebra men som efter den ekonomiska kraschen 2008-2009 fick en kris minst sagt. Jag har hela tiden varit positiv och gjort mitt bästa för att lösa problemet men ett tag blev det bara värre och värre. Att ge allt och inte släppa taget tidigare är ett beslut jag ångrar. För övrigt är det faktiskt inte mycket jag ångrar alls.

Det har varit hot, stämningar, rättegångar, häktning, kronofogde mm mm. Jag litar på karma, att rätt blir rätt till slut och att jag får tillbaka det jag förtjänar. Trygghet, lugn, stolthet, familj och en god ekonomi. Varje dag jobbar jag med min målbild och håller den levande.

Häromdagen slog det mig att detta problem har löpt över mer än 10 år, dvs säga ett decennium. När jag tänker på det så är det ju inte konstigt att jag är helt slut på skiten. Ibland känner jag stressen i form av ångest men jag tänker att det är bara psykiskt så jag tar en promenad eller hoppar runt lite hemma och som oftast släpper det faktiskt.

Nästa vecka är det rättegång igen, i Turkiet och jag hoppas att det någon gång tar slut. Advokaten verkar bra men man vet ju aldrig. Jag hoppas tror och jobbar på bästa resultat såklart.
I september började en ny rättegång mot en kille som bara bröt sig in och tog över en lägenhet jag hade och bodde där i 5 år. Behöver jag säga att han förstörde den med? Den var iaf fin från början.  Helt sjukt, efter 3 år kom den rättegången. Dock är jag imponerad av att den Turkiska staten tagit tag i det och kallat mig till rättegång i Sverige för att berätta vad som hänt.

Rättegång för den turkiska staten i Sverige var ju ingen stor grej, jag var målsägande MEN eftersom de stämmer och anmäler varandra hej vilt i Turkiet så var jag helt galet rädd att det skulle ligga någon turkisk anhållan på mig. I detta fall litar jag inte på Turkiet alls.


Jag ringde innan och frågade om det kunde vara så att de tog mig samtidigt som jag kom för mitt fall. Ja svarade han, det ser inte ut så men jag kan inte lova. Så bekräftade han att de har utlämningsavtal med Turkiet för svenska medborgare, dock inte för turkiska??!!

Så när jag gick in på tingsrätten i Linköping gjorde jag det med insikten om att jag kunde få bli tagen ifrån min familj på mycket länge. Hela kroppen vibrerade och jag väntade på att det skulle stå poliser i ingången, i salen, utanför salen och utanför tingsrätten när jag gick ut. Så blev det inte men efter rättegången var jag helt slut. Familjen har aldrig sett så skönt att se och det ostädade hemmet kändes som ett paradis när jag kom hem.

Så vad gör man åt problem som varar så länge och ofta känns som att de aldrig kommer gå över? Jag kan ju lägga mig ned och tjuta, stirra i taket och tappa allt. Eller så kämpar jag till sista droppen och bara acceptera att det är som det är. Familjen bryr sig inte och barnen ser ju inte mig som sämre för det. Det är det möjligtvis bara andra vuxna som gör. Hur jag väljer att förhålla mig till det är bara mitt val och det är verkligen ett val.

Revenge är det jag brinner för. Revenge på allt som hänt och genom att ha en egen familj där allt jag upplevt blir erfarenheter jag kan hjälpa dem att inte behöva gå igenom. Både vad det gäller mammas roll och företagande. Det finns ju faktiskt företagande där man inte riskerar varken problem i den här kalibern alls. Jag har ju faktiskt hittat en form där vi kan företag utan ekonomisk risk alls.

 

Nedan ser ni bilder från min tid och mitt arbete. Det blev ca 60 lägenheter, 16 studios och ett par renoveringsobjekt och villor. Jag väljer att vara stolt även om det inte slutade så bra. Jag ville allas bäst och gjorde verkligen allt jag kunde. Dessutom lärde jag mig otroligt mycket under resans gång och blev starkare.

För mig är inställning ett val, känslorna styrs av tankarna och jag väljer som sagt att vara stolt och tro på en framtid där jag får det både bättre och lättare.

 

Live With Passion

Jenniefer

 

Såhär laddad var jag för mitt jobb i Alanya

​Såhär laddad var jag för mitt jobb i Alanya

​Efter ett tag bytte jag kontor. Under perioden hade jag ca 60 anställda som trivdes mycket bra med att jobba i mitt företag.

​Efter min design och smak både byggde vi och renoverade lägenheter.

​Ett av resultaten

​Detta är från mitt eget bygge som gjorts från mark. Investorer och allt är planerat av mig. Totalt 72 lägenheter.

​Jag kunde leka med färger, mönster och design precis hur jag ville. Försökte hållamig till en modern skandinavisk design redan 2007-2009 som många bara älskade.

​Turkiet har fanastisk fin kvalité på materiel och jag hade bra priser på allt och kunde välja helt fritt. Underbart sätt att bygga på.

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online

Malin Lundskog - October 19, 2017

WOW! Du och Edison … Vägen till succé är sannerligen inte spikrak, ibland onödigt mycket annat än spikrak. HEJA DIG!

Dorotea Pettersson, tidscoach - October 19, 2017

Men oj! Företag i Turkiet allstå och lägenheter. Det hade jag aldrig gissat. Grym du är! Men fyyyy vad jobbigt med ekonomisk krasch och jobbiga rättegångar. Bra inställning av dig dock. Jag hoppas det tar slut snart.

    Ultimate Lifestyle advisor - October 19, 2017

    Tack. Jo det är jobbigt men nu är det framåt som gäller. 👊🏼👊🏼😊

Jennie - October 19, 2017

💪🏻❤️❤️❤️❤️💪🏻

Comments are closed