Smarrig lunch en fastedag

När jag äter 500 kcal på min fastedag tycker jag att det blir enklare att bara äta under 8 timmar och således bara 2 måltider.
Det innebär att jag kan ligga på lite mer per måltid.

Idag blev det en god kycklingröra med sallad.

Recept 2 portioner:

Grillad kyckling 200gram
2 msk majonnäs (full fat)
1/2 dl purjo eller rödlök
1,5 msk senap
Salt och svartpeppar

230 kcal per måltid.

Romansallad eller idag blev det bladspenat och ruccola.

Lyxigt och gott en fastedag. För mig är det viktigt att det blir mat även fastedag.

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online