Tack alla “jävlar” för min stämpel som bedragerska

För X antal år sedan bodde jag i Turkiet. Tiden i Turkiet varade i 6år. De sista åren kunde jag språket och tog mig fram som egen företagare. Jag hade en byggfirma. Innan dess var jag mäklare med stor framgång i sälj men tyvärr inte så bra människor omkring mig. Jag jobbade tätt med Skandia Mäklarna Turkiet under min första tid och kände mig pga av det företaget trygg då de skulle säkra och gå i god för alla kontrakt. När väl tiden kom visade det sig att de inte alls hade koll. Mannen som skulle kolla allting hade suttit i baren och blivit bjuden så han bara skrev OK på saker utan att kolla upp dem.

När det började blåsa och kunder inte fick sina lägenheter gick filialen Skandia mäklarna i konkurs och de sa ifrån sig allt ansvar och skyllde på mig mer eller mindre.

Jag tog på mig ansvaret för att hjälpa kunderna, inte för att det var mitt ansvar utan för att jag tyckte synd om dem och ville hjälpa. Med facit i hand vet jag att jag aldrig skulle gjort det men när det väl var igång så var det ju redan försent.

Jag startade ett eget era kontor och drev på verksamheten, fortsatte sälja lägenheter och hade för avsikt att ge lägenheter även till dem som inte egentligen hade betalt mig utan det tidigare företaget jag jobbade på som Skandia Mäklarna Turkiet med L-G Kjellin hade ansvar för och hade lovat tillbaka pengarna.

Allt gick som det skulle och jag öppnade en egen byggfirma med mina investorer i ryggen. ERA- Kindstrand

Jag var på massor mässor och sålde bra . SEDAN kom katastor ekonomin 2009 med en BOOOM. Inget såldes och allt stod stilla. Jag började försöka rädda allt med allt jag tjänat under åren och även genom att sälja en del lägenheter till extremt bra pris för att hålla bygget igång.
Det gick inte så bra och människor omkring mig började bli giriga. Anställda bytte företag bakom min rygg fast de lovat lojalitet i ur och skur och jag alltid behandlat dem väl.
Eftersom jag inte hade arbetstillstånd för att vara ingenjör, jag hade ju ingen sådan utbildning utan var bara en modog, kanske naiv, entreprenör så lyckades man tom få mig utvisad. Då jag satt på en del jobbiga bevis för en del inblandade.

Turkiskt fängelse där det ingick att visiteras naken, lämna fingeravtryck och bilder precis som på en amerikansk film. VIDRIGT, här finns det en del mer att berätta i mer detalj men det blir för mycket nu.

Väl hemma i Sverige

Jag visste inte alls var jag skulle ta vägen.. Eftersom jag hade en familj som satt och sa att de visste att det skulle gå såhär så kunde jag inte vända mig till dem. Som tur var har jag goda vänner och fick hjälp och tak över huvudet. Dec 2009 tjöt jag mest hela tiden kan jag säga, Jag hade tvingats lämna bostad och hund på 5 minuter och det enda jag fick med mig var ett handbagage. Jag bodde då på 160m2 och det var inte mycket av det som fick plats i den väskan.

Minns så väl hur det ringde 10ggr om dagen, mailades hela tiden med hot och arga toner. En dag var det en kund som ringde och sa att han skulle skära halsen av mig. han bor förresten i Stockholm och jobbar som vakt på kända ställen. En annan kund ringde från fängelset och sa att han skulle döda mig långsamt och en annan att jag skulle få det jag förtjänade. Den sistnämnde visste jag bakgrunden på och det visade sig att även de suttit inne för grova brott.

Stressad var bara förnamnet. Då började min fd anställde att ringa TV4, tidningar och Gud vet allt.

Så jag låg i en mörk liten lägenhet på 17m2 i en våningssäng och stirrade i taket medans rubrikerna om att jag var en grov bedragerska snurrade både i tidningar och på TV. ÅNGEST DELUX!!

Jag visste ju att jag var inblandad i affärerna men jag hade verkligen inte lyrat någon. Det gick bara åt helvete rent ut sagt. Dessutom fick jag lära mig att tidningen inte alls skriver det man säger….

Organiserat bedrägeri – Herregud. TPI är förresten företaget bakom Skandia Mäklarna Turkiet.

 

I medvind får man mycket vänner men…

Samtidigt började vänner skicka meddelanden som:

-Hur känns det när luftslottet rasar?
– Hur känns det att vara en bluff.
– Känns det bra att vara ett misslyckande?

Alltså vänner jag har sovit över hemma hos, haft middagar och skrattat och umgåtts med.

I medvind får man mycket vänner som sagt och i motvind visar sig de sanna vännerna och de är mycket färre än vad man tror.

Häktad och stämd

Jag blev häktad, som jag skrivit om tidigare, ja och även stämd. Stämd på miljoner som de som stämde mig EGENTLIGEN visste att jag inte tagit men att driva en process i Turkiet är för svårt. Det vet jag så det kan jag berätta om en annan gång.

Under rättegången försökte jag försvara mig själv för jag hade inte råd med advokat. Med Wilton 6månader gammal satt jag ensam och försökte svara. Det är en rörig historia med många frågor och de hade en advokat som ställde frågor på konstiga vis med ett konstigt språk, så ja ni kan kanske förstå att det inte gick så bra. Mot slutet fick jag rättshjälp men det var försent och fallet hälften i Sverige och hälften i Turkiet så de kunde komma undan. Jag gick till förlikning.

En och en halv miljon på en inbetalningskort

Dealen var att jag skulle betala 1,5 miljoner och gjorde jag inte det inom 6 månader skulle det bli 2,5 miljoner. Så Kronofogden skickade ett inbetalningskort på 1,5 miljoner. Kunderna trodde nog ff att jag gömde pengar.

Ett brev på posten, till alla grannar

Efter en tid gick en granne till Calles mamma med ett brev som de fått 3 månader tidigare. Det innehåll lite mer än det ni ser ovan. Skammen var fullständig. Men vad varnade de för? Att jag skulle ut och stjäla studsmattor hos grannarna??

Samhället dömer ut en, så även vänner, bekanta och andra man träffar.

Helt plötslig kände jag mig som en misslyckad rubrik 100%. Skulder hos fogden på över 2 miljoner och ingen möjlighet att betala tillbaka. Indrivning och andra pinsamheter och så människor som verkar bo på UC för att se andra människors “förfall” och sedan viskar och pratar och sprider saker som en löpeld.

Alla som jag pratade med verkade tycka att detta var det VÄRSTA som kunde hända.. Det är ju givetvis för att de lever i en värld som är som en tavla i en ram där de vill att andra ska beundra just deras tavla och tycka att den är mest perfekt. I den världen är skulder KATASTROF.

Jag är ju inte dödligt sjuk

Jag säger inte att det är roligt men jag är ju inte dödligt sjuk och har dessutom människor som stöttar och älskar mig för den jag är omkring mig. Visst sved det att nära vänner kunde uttrycka att de inte visste vad de skulle tro. När å andra sidan den siste advokaten i ett av fallen, faktiskt advokaten till hon som anmälde mig till TV, sa att han aldrig hade sett någon försöka hjälpa andra så mycket och på kuppen satt sig själv så i skiten.

Jag försökte iaf och det känns bra för mig.

Gällande Kronofogden så är de snälla och hjälpsamma och det är faktiskt bara BOKSTÄVER OCH SIFFROR i ett system på en eller flera servrar. Bränn upp skiten så är det ju borta. Det sitter ju inte fast i min kropp längre än jag tillåter det.

Forever, ett företag som låter mig visa vad jag går för

Ja precis, Forever Living är ett företag som låter mig blicka framåt och faktiskt låter mig stänga dörren till det som hände. Allt detta genom att hjälpa andra och faktiskt ha fördel av det utan risk. Jag kan göra business igen utan att någon behöver vara inblandad i min privata katastrofala ekonomi.

Det tog ett tag innan jag fattade att jag fått en andra chans tillsammans med min fantastiska sambo Calle. Först skämdes jag, länge skämdes jag och var livrädd för att man skulle Googla mig. LIVRÄDD. Sedan bestämde jag mig för:

VAD ANDRA TYCKER OCH TÄNKER OM MIG HAR JU INTE MED MIG ATT GÖRA. Jag vet ju sanningen, jag vet att jag har rent mjöl i påsen även om jag självklart begått misstag. Det räcker ju egentligen. Jag har vänner och människor som tror på mig.

Dessutom har jag en erfarenhet jag inte önskar någon men nu när jag ändå har den så ser jag stora fördelar med den. Jag har blivit stark, lärt mig att utan tvivel gå emot strömmen och tro på mig själv. Jag har insett att hur och vem jag vill känna mig som är ett val jag gör med mina tankar och att allt går att fixa om man fokuserar på lösningar och inte problem.

Så TACK alla “jävlar”

Så tack alla ni som vände mig ryggen för det har gjort att jag sökt och hittat nya fina älskvärda vänner.

– Tack alla ni som googlat och spritt rykten för ni har gjort att jag klivit ut ur garderoben helt offentligt och lättat min börda.

– Tack alla ni som mordhotat mig för jag har lärt mig att jobba med ett företagande som innebär mindre risk och då hittade jag Forever.

– Tack ni 2 som fick mig häktad för ni fick mig granskad och rentvådd, oerhörd stark känsla.

– Tack alla ni som fått mig gråta så många gånger för ni har gjort min relation till min nya familj så stark och banden vi har är svåra om inte omöjliga att krossa. De vet allt om mig och älskar mig ändå.

Så tack alla “jävlar” för ni har gett mig ett driv och en revanschlust utan dess like. DEN kommer lösa allt och en dag, snabbare än alla tror kommer jag också vara fri från den där servern och förhoppningsvis vara lite mer vegan så jag ger kroppen mindre chans att utveckla cancer.

Allt handlar om rätt attityd!

Det är bara döda fiskar som flyter med strömmen

Tack för att du läst ända hit och orkar lyssna på MIN sida av historien, vilket är syftet med bloggen. Jag hoppas att jag på det sättet kommer kunna stärka andra.

Jenniefer

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online

Sara - September 27, 2017

Jag är fortfarande så jäkla insperard av dig från första stund när jag var på en utav dina föreläsningar. Började med forever men tappade tyvärr suget då livet kom emellan heja dig💪🌹🤗

    Ultimate Lifestyle advisor - September 27, 2017

    Tack sara!! Jag kämpar på!! Så kan det bli. Du kanske kommer igen 😘😘

Comments are closed