Tid framför datorn

Seriöst, VIPS sa det så hade en hel dag försvunnit bara genom att sitta framför datorn. När jag funderar på vad jag gjort känns det nästan som ingenting men det är klart det inte kan vara efter 6 timmar utan paus. Det sägs ju att man bli bra på det man tränar på så det är ganska kul.<br />Just nu bygger jag upp en mindset hjälp för alla som vill röna ut sina mål och sedan jobba för att nå dem.</p><p>ULB Mindset Training Group är ett forum där vi kommer hjälpas åt att jobba med att få ett framgångsfrämjande mindset. För att gå med i gruppen behöver du ta del av en e-post “följetong” på 5 delar för att sedan bli medlem. Det mesta är klart nu så jag ser med spänning fram emot hur det kommer att fungera kommande 4 dagar innan insläpp i gruppen.

Så hela dagen idag har gått åt till detta och jag känner stor spänning inför hur det kommer fungerar med allt. Du hänger väl med? Anmäl dig i formuläret nedan bara så sätter du igång.

Att skapa är en del av mig och det var när en kollega ställde frågan vad man tyckte var roligaste och jag insåg att det första jag tänkte på var en dator. Så nu har jag lovat att spendera 2-3 timmar framför datorn varje dag för att lära mig, WP, autoresponder, broadcast, film, strategier mm. Det är helt galet kul och det mest fantastiska är att jag kan applicera det i min business när jag lärt mig. Målet är ju trots allt att både jag och hela mitt team ska bli mer mobila.

Nej dags för hemmasysslor… Mysa med barnen är ju helt ok men städning är inte min starka sida. Det ska dock bli och vi jobbar för att rum för rum göra i ordning och skapa en grundstruktur som gör att det bli lätt att hålla ordningen. Spännande.

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen.

Live with passion

Jenniefer

​Vill du vara med i ULB Mindset Training Group?

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online