Vet du hur nära du är?

Har du någongång funderat på hur nära du kan vara något även om det känns extremt långt borta?

Det kan vara så lite som gör att det blir så stor skillnad, på alla områden i livet.

När jag var yngre såg jag en film som heter Sliding Doors som handlar om just detta. Den tyckte jag var bra och visar på hur livet kan förändras på bara några sekunder.

Tipping point det där tillståndet när det står och vaggar mellan bra eller dåligt, lycka eller sorg, framgång eller misslyckande eller vad det nu kan vara. BOOM så trillar det till och det kan vara en liten suck eller puff som gör skillnaden. Att du börjar prata med rätt person på tåget eller vad som helst.

Jag har tittat tillbaka så mycket, kanske pga allt jag gått igenom och konstaterat att så många gånger när något gått i kras så kunde det lika gärna tippat åt andra hållet. På riktigt!!

Jag brukar också tänka att det precis som och precis som med allt annat så kan det inte tippa åt fel håll jämt. Det som skiljer bra håll mår fel håll är att det kanske räcker med en tipp åt det bra för att allt ska lätta och det ska kännas bättre.

Så ett tips idag från mig och det som håller mitt mod uppe en ganska tuff dag som denna är tänk på vad lite det behövs för att det ska ”tippa” åt det håll du vill. Oavsett hur många gånger det tippat åt det andra. Det som hänt säger inget om hur framtiden kommer bli.

Live With Passion

Jenniefer

Ultimate Lifestyle advisor

The story in real time about how I managed to make my NWM business online and had the right people actually applying to work with me. ​​Finding a system to bild a ​SOLID ​Global business ONLINE​​​. This blog is about me finding an TOTALLY UNIQUE system for building a solid NWM business 100% global and 100% online